TrueDark Twilight Classic blåljusblockerande

TrueDark Twilight Classic

Truedark® Twilight Classic glasögon har en patenterad mörk röd lins för att förbereda dig för en bra natts sömn. Du kan fortfarande se när du ska läsa, titta på TV eller arbeta med dator, surfplatta eller telon. Under tiden börjar din kropp producera sömnhormoner. Detta gör att när du är redo att sova, så somnar du mycket snabbare och du sover djupare. Twilight glasögon är också perfekta för att hantera förändringar i tidszoner när du reser.

Produktinformation:
Sportig stil med inbyggd skumbarriär för fullt skydd mot skräpljus nattetid.

– Om du använder elektronik i sängen för att läsa är detta det ideala valet, t.ex. telefon, surfplatta eller dator. Läser du en bok i sängen med en lampa bör du överväga Twilight Elite istället.

Truedark® Twilight Classic glasögon har en patenterad mörk röd lins för att förbereda dig för en bra natts sömn. Du kan fortfarande se när du ska läsa, titta på TV eller arbeta med dator, surfplatta eller telefon. Under tiden börjar din kropp producera sömnhormoner. Detta gör att när du är redo att sova, så somnar du mycket snabbare och du sover djupare. Twilight glasögon är också perfekta för att hantera förändringar i tidszoner när du reser.

De är också perfekta för föräldrar som måste gå upp mitt i natten och vill somna om snabbt.

De kan vara extra gynnsamma under sommartid i Sverige när ljuset knappt går ner på kvällarna för att bibehålla korrekt sömnrytm även under sommarnätterna.

Twilight glasögonen är gjorda för att användas mellan 30 minuter till 2 timmar innan det är dags att sova. 100% av blåa, gröna och violetta våglängder blockeras.

Om du kombinerar dessa med TrueDark Daywalker kommer du få ett 24 timmars skydd mot skräpljus.

Med TrueDark® Twilight Classic ingår:
* UV-, reflektion-, och represistanta glas
* Svarta invirade bågar med ventilerad skummstoppning för maximal omslutning och hindrande av “ljusläckage”
* Klara polykarbonatbågar för att stoppa lägga in glas med styrka (läggs i av optiker)
* Vikbart hårt fordral
* Microfiber duk

När solen går ner är blått ljus inte det ända skräpljuset som kan hindra en sömncykel och mer än blåljusblockerare behövs.

De patenterade TrueDark® Twilight glasögonen är de första och enda glasögonen designade för att arbeta med melanopsin, ett protein i dina ögon som ansvarar för absorbera ljus och skicka sömn/vaken signaler till hjärnan. Utan melanopsin blir melatonin inte tillgängligt.

När du använder Twilight glasögonen i så lite som 30 minuter innan sömnen blockerar du melanopsinet från att upptäcka fel våglängder under fel dygnsperiod. Detta stödjer din dygnsrytm och hjälper dig somna snabbare och få en mer återhämtande sömn.

Stoppa skräpljus med den patenterade TrueDark® Twilight teknologin som låter dina hormoner och neutrotransmittorer göra sitt bästa.

* Blockera de skarpa blåa, violetta och gröna våglängderna som stör din sömn, från LED, elektronik, telefoner, surfplatta och datorer.
* Stöder dina kvälls- och natthormoner
* Förbättrar sömnen
* Synkroniserar dygnsrytmen.

Twilight linserna är skapade baserat på forskning och en patenterad teknologi med en solid lins istället för bara färg målad på en lins. Detta ger konsekvent 100% skydd mot skräpljus samtidigt som de är represistenta.

Viktig information:
Kör inte bil eller tunga maskiner när du använder glasögonen då de kan göra att du blir trött när du kör.

Funktioner:
* Lättvikt
* Starka polykarbonat ramar
* Valbar polycarbonate isättningar för receptglas med styrka. (läggs i av optiker)
* Röda glas
* 100% blåljusblockering
* Represistenta glas
* Mikrofiberduk

Förvaring: Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för barn.

99,00