Rescue Remedy 20 ml

Dr Bachs original Rescue Remedy blomessence även kallad akut- eller räddningsdroppar eller Rescue-remedy

Av alla Dr Bachs blomessenser är denna original kombination den mest kända och effektiva. Den är tänkt att användas i situationer som kräver ”första hjälpen”, i krissituationer och vid liknande stress-tillstånd mm

Den består av fem av de 38 Bach blomstermedlen:
Star of Bethlehem – Mot chock och trauma
Rock Rose – Mot skräck och panik
Clematis – Mot medvetslöshet och svimningstendenser
Impatiens – Mot irritation och spänningar
Cherry Plum – Mot rädslan att förlora kontroll

Om man blivit utsatt för någon form av chocktillstånd, oväntade dåliga nyheter, om det förekommit någon upprörande familje-angelägenhet, stor sorg eller om man känner sig orolig, skräckslagen, förvirrad eller panikslagen, kommer Dr Bach original Rescue Remedy dropparna att lindra plågorna och göra att man blir stark nog att möta situationer av stress. Den kan också användas då man står inför ett examensprov, skall gå på anställningsintervju, hålla föredrag, stå på scenen, ta sitt körkort eller gå till tandläkaren.

Dr Bach original Rescue Remedy dropparna kan lösa upp ens spänningar, vilket även gäller om man tillfälligt känner sig väldigt uppskruvad eller annars ur balans.

Innehåller: fransk biologisk konjak + 1 del blomessens modertinktur

Användning:
För omedelbart bruk blandas 4 droppar i ett glas vatten, vilket man dricker i små klunkar. Har man inte tillgång till vatten, går det bra att droppa 4 droppar direkt under tungan. Ha alltid med en liten flaska av Dr Bach original Rescue Remedy droppar ifall något oväntat skulle inträffa. Medlet är naturligtvis inte avsett att ersätta annan medicinsk hjälp, men kan utan tvivel befria från rädsla och på så sätt återställa det lugn som är nödvändigt för att den egna självläkningsprocessen skall komma till stånd.

16,00