Elektrokolloidalt silver 10 PPM 10 ml påsar/Elektrokolloidinen hopea/pusseja

IONOSIL elektrokolloidalt silver, en vattenreningsprodukt som effektivt dödar bakterier, svampar, virus och encelliga protozoer av typen amöbor och plasmodium (malaria).
IONOSIL är en produkt som är klassad som en vattendesinfektionsprodukt med styrkan 10 ppm, motsvarande 100 mikrogram silver per 10 ml produkt.

IONOSIL kolloidalt silver, en vattenreningsprodukt som effektivt dödar bakterier, svampar, virus och encelliga protozoer av typen amöbor och plasmodium (malaria).

Att något befinner sig i kolloidal form betyder att det är finfördelat i mikroskopiska fritt svävande partiklar vars elektriska laddning gör att partiklarna konstant stöter bort varandra. Partiklarna är så små att det ryms flera miljarder silverpartiklar i en ask med storleken en gånger en millimeter. IONOSIL består till ca 90% av silverjoner och resten silver i partikelform.
Kolloidalt silver från Sveriges mest erfarna tillverkare, Ion Silver, idag en av Europas största. Ionosil var tidigare klassat som ett kosttillskott men sedan 2010-01-01 klassat som vattenreningsprodukt

Blanda två teskedar IONOSIL i 1 liter vatten som du vill desinficera vatten. Skaka och låt stå i 15 minuter.

Ingredienser: Joniserat vatten, kolloidalt silver (10 ppm).

1,89